Ha Ön egy magasan képzett, komoly vállalkozói múlttal is rendelkező közgazdász céges ügyvédet keres, akkor jó helyen jár! 

Közgazdász végzettségének és vállalkozói gyakorlatának köszönhetően tisztában van a vállalkozások napi üzemeltetésével és adózásával annak gyakorlati problémáival és gyakorlati kérdéseivel, melyeket ebből kifolyólag mindig gyakorlati oldalról is megközelít.

Irodavezető ügyvédünk ingatlanszakmai múltjának köszönhetően kiterjedt szakértői ismeretséggel rendelkezünk, így szakértő szükségessége esetén könnyen és gyorsan tudunk szakértőt bevonni.

Az cégjoggal és a munkajoggal kapcsolatban eljárunk valamennyi ügyvédi kompetenciát igénylő ügyben és nyújtunk szolgáltatást bármely résztvevő részére.

Válassza irodánkat, ha Ön olyan ügyvédet keres:

  1. aki határozott, agilis,
  2. aki magabiztosan tárgyal,
  3. aki kiáll az Ön érdekében
  4. aki ismeri az ingatlanokat,,
  5. aki magas etikai normákat tart fenn,
  6. aki műszaki tudással és gyakorlattal is rendelkezik,
  7. akinek szívügye az Ön ügye,
  8. aki érthetően magyarázza el a bonyolult jogi nyelvezetet,
  9. akit Ön könnyen el tud érni, ha menet közben újabb problémája merül fel.

Az érdeklődés ingyenes!


Tegye fel kérdését a konzultáció menetével kapcsolatban!


Hívjon minket

Hívjon minket most!

Egyszerűen, gyorsan!

Csak kattintson a kagylóra és máris jó kezekben van!

Cégalapítás, módosítás

Irodán vállalja cégek megalapítását, létesítő okiratuk módosítását és annak teljes körű ügyintézést, beleérve a leányvállalatok alapítását is.

  • Bt. – betéti társaság  
  • Kkt. – közkereseti társaság
  • Kft. – korlátolt felelősségű társaság
  • Rt. – részvénytársaság
Átalakulás

Irodán vállalja cégek átalakulásához a létesítő okiratuk módosítását és annak teljes körű ügyintézést, beleérve az átalakulás során tulajdonosi változás ingatlan nyilvántartási átvezetését.

Cégek teljes körű képviselete

Irodánk cégek részére teljes körű jogi képviseletet biztosít, mely során igény esetén megszerkeszti a cég által megkötendő szerződéseket, illetve véleményezi a cég partnereitől érkező szerződés tervezeteket. A képviselet keretein belül a cég ügyeivel kapcsolatban jogi tanácsadást is nyújtunk, illetve képviseljük a cégeket a hatósági és bírsági eljárások során.

Jogi tanácsadás

Jogi tanácsadásunkat egyaránt nyújtjuk a cégek részére és a cég tulajdonosai részére. A jogi tanácsadás kiterjed a cég alakításra, a cégmódosításra, a tagok jogaira és kötelezettségeire, de a cég részére az üzemelésével kapcsolatos jogi szabályozásra is.

Képviselet hatósági eljárásokban

Amennyiben cége ellen hatósági eljárást indult, akkor keressen fel bizalommal és vállaljuk képviseletét, hogy az eljárást bírság nélkül, vagy pedig azt minimalizálva tudja az eljárást a hatóság befejezni.

Képviselet peres eljárásokban

Irodánk vállalja peres képviseletét a cégével kapcsolatos jogvitákban mind polgárjogi, mind munkajogi jogvitákban. Ha pert indítana, vagy ön ellen pert indítottak, vagy szeretne peren kívül megegyezni, akkor keressen bizalommal!

SZABÁLYZAT

Irodán vállalja a cége részére készítendő szabályzatok elkészítését, egyedileg az Ön vállalkozására szabva. Mi nem mintákat árulunk, teljes kész szabályzatokat készítünk, hogy Önnek ne legyen ezzel gondja. Önnek már csak betartani kell.

De a fentieken túl bármilyen egyéb szabályzat készítésében rendelkezésére állunk

Szerződések készítése, véleményezése

Irodánk vállalja cége által megkötendő szerződések megszerkesztését, illetve a cég partnereitől érkező szerződés tervezetek véleményezését. Elkészítjük önnek munkaszerződéseit. Irodán nagy gyakorlattal készít ÁSZF-et (általános szerződési feltételek), melyet a cégüzemeltetésből adódó gyakorlatunknak köszönhetően az ÖN cégére szabottan tudunk elkészíteni. Szerződéseket napi szinten szerkesztünk és véleményezünk nem csak ebben a témakörben, hanem a polgárjog minden területén. Szerződéseinket sosem minta, vagy sablon alapján készítjük, hanem minden esetben konzultációt követően egyedileg az ügy sajátosságaira figyelemmel készítjük el.

Adatvédelem

Vállaljuk adatvédelmi szabályzatok és tájékoztatók elkészítését, valamint adatvédelmi tisztviselői feladatok ellátását. Adatvédelmi szolgáltatásunkról az alábbi honlapunkon olvashat.

ÉRDEKEL AZ ADATVÉDELEM

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

INGATLANJOG

CSALÁDJOG

ÖRÖKLÉSJOG

ADATVÉDELEM

TÁRSASHÁZJOG

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. V. Gaál Ügyvédi Iroda üzemelteti, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokkal kapcsolatos tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók meg. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek tanácsnak.

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva.