Ha Ön egy magasan képzett, határozott, agilis, komoly ingatlanszakmai múlttal rendelkező ügyvédet keres, akkor jó helyen jár!  Irodavezető ügyvédünk  20 éve rendelkezik a Magyar Mérnöki Kamaránál bejegyzett műszaki ellenőri és műszaki vezetői jogosultsággal magasépítési szakterületen, továbbá 20 éve rendelkezik EUFIM Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítéssel. Ingatlanszakértői, műszaki vezető és műszaki ellenőri jogosultságát 20 éve gyakorolja is és emellett több, mint 20 éve kivitelezéssel is foglalkozik.

Ügyvédi irodánk a ingatlan jog területén szerzett peres és műszaki tapasztalatait felhasználva lép fel az Ön érdekében abban, hogy az Önt érintő döntésekből Ön a legjobban jöjjön ki. Mindig határozottan kiállunk ügyfeleink érdekében az ügyfeleink mellett. Ügyvédi irodánk mediátorral működik együtt, melyet igény esetén a gyorsabb és könnyebb megállapodás érdekében a megegyezési folyamatba is bevonunk.

Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyeket nem csak jogi oldalról, jogi szemlélettel, hanem a műszaki oldalról, műszaki szemlélettel is vizsgáljuk. Ismerjük az ingatlanokkal kapcsolatos műszaki problémákat, így a jogi teendőket közvetlenül a tényleges problémához tudjuk hozzá rendelni, a szakkérdés tekintetében akár külön szakértő bevonása nélkül.

Válassza irodánkat, ha Ön olyan ügyvédet keres:

  1. aki határozott, agilis,
  2. aki magabiztosan tárgyal,
  3. aki kiáll az Ön érdekében
  4. aki ismeri az ingatlanokat,,
  5. aki magas etikai normákat tart fenn,
  6. aki műszaki tudással és gyakorlattal is rendelkezik,
  7. akinek szívügye az Ön ügye,
  8. aki érthetően magyarázza el a bonyolult jogi nyelvezetet,
  9. akit Ön könnyen el tud érni, ha menet közben újabb problémája merül fel.

Ha szeretné ingatlan ügyletében biztonságban érezni magát, akkor keressen minket bizalommal!

Érdeklődjön nálunk ingyenesen!

A megkeresésért mi nem számolunk fel semmit! Jelentkezzen konzultációra!

Mi nem hagyjuk, hogy jogellenes döntés szülessen!

Mi kézbevesszük ingatlanügyét!

Ügyfeleink számára elérhetőek vagyunk, így ha konzultációra van szüksége, akkor minket mindig megtalál! Mi segítünk Önnek és végigvezetjük ezen a nehéz úton, hogy ne maradjon a problémáival egyedül!

Ha határozott, magabiztos képviseletre vágyik, akkor keressen minket bizalommal!

Az érdeklődés ingyenes!


Tegye fel kérdését a konzultáció menetével kapcsolatban!


Hívjon minket

Hívjon minket most!

Egyszerűen, gyorsan!

Csak kattintson a kagylóra és máris jó kezekben van!

Szeretné tudni, hogy milyen ingatlanjogi ügyekben tudunk segíteni Önnek?

Bármilyen ingatlannal kapcsolatos jogügyletben, például:

Az ingatlanokkal kapcsolatban eljárunk valamennyi ügyvédi kompetenciát igénylő ügyben.

Szerződés szerkesztés és véleményezés

Szerződéseket napi szinten szerkesztünk és véleményezünk nem csak az ingatlanokkal kapcsolatban, hanem a polgárjog minden területén.

Szerződéseinket sosem minta, vagy sablon alapján készítjük, hanem minden esetben konzultációt követően egyedileg az ügy sajátosságaira figyelemmel készítjük el. Irodánk vállalja bármely az ingatlanával kapcsolatos szerződés elkészítését.

Közös tulajdonú ingatlanok

Fontos, hogy a közös tulajdonú ingatlanok használatának előzetes rendezésekor a jövőben felmerülhető problémákat kell előre prognosztizálni és azok rendezésére is szükséges kitérni. Több évtizedes tapasztalattal állunk az ingatlanok használati viszonyának rendezése mellett, mely történhet akár a felek közötti megállapodással, de annak hiányában akár bírósági úton is.

Több száz közös tulajdonú ingatlan használati szerződésének tapasztalatával készítjük el szerződéseinket, melyek ennek köszönhetően szinte minden pénzintézet részére megfelelőek a banki hitelezés szempontjából is.

Szakmai tapasztalatunkat felhasználva szakszerű tanáccsal tudjuk ellátni akár a jövőre, akár a jelenben fennálló viták rendezésére. Segítségére tudunk lenni a kár a közös tulajdon használatának rendezésében, de a közös tulajdon megszüntetésében is. 

Ha bármilyen problémája adódik tulajdonostársával, vagy szomszédjával, akkor keresse bátran irodánkat!
Társasház alapítás és módosítás

Irodánk nagy szakmai tapasztalattal vállalja társasházak alapítását és a már meglévő alapító okiratok módosítását, valamint a társasházakkal kapcsolatos bármely jogi kompetenciát kívánó ügyek elvégzését. Erről részletesebben a társasház jogi oldalunkon olvashat.

Ingatlanokkal kapcsolatos peres képviselet

Irodánk vállalja peres képviseletét ingatlanokkal kapcsolatos jogvitákban. Ha pert indítana, vagy ön ellen pert indítottak, vagy szeretne peren kívül megegyezni, akkor keressen bizalommal.

Elbirtoklás

Elbirtoklásról akkor beszélünk, ha valaki más ingatlanát 15 éven át szakadatlanul sajátjaként használja. Az elbirtoklást peres úton lehet érvényesíteni. Amennyiben szeretne egy ingatlant elbirtokolni, akkor keressen fel és segítünk!

Építés és kivitelezés jogi képviselete

Irodavezető ügyvédünk jogi végzettsége mellett magasépítési szakterületre a Magyar Mérnöki Kamaránál bejegyzett műszaki ellenőri és felelős műszaki vezetői jogosultsággal is rendelkezik. Az épületkivitelezési gyakorlatnak köszönhetően a jogi képviseletet műszaki szempontból is vizsgálva képviseljük ügyfeleinket, legyen szó akár a kivitelezés megkezdése előtt megkötött kivitelezői szerződés elkészítéséről, illetőleg véleményezéséről, vagy akár a hibás teljesítésből adódó jogvitában való részvételről. Kimagasló előny egy jogi képviselő számára, ha az általa képviselt ügyben nem csak a kapcsolódó jogi szabályozással van tisztában, hanem magát a kivitelezést is szakmai szemmel vizsgálva tudja álláspontját kialakítani.

Ingatlanokkal kapcsolatos károkozás

Gyakran előfordul, hogy az ingatlannal kapcsolatos károkozás történik. Például egy épületről leeső vakolat darab, egy balesetveszélyes járda, vagy akár egy ablakon kiesett dolog károkozásával, de a példákat napestig sorolhatnánk. Irodánk vállalja az ingatlannal kapcsolatos károkozások peren kívüli eljárásának lefolytatását, vagy annak eredménytelensége esetén a peres képviseletet is, legyen akár károkozó, akár károsult.

Ha építkezik, felújít, korszerűsít, vagy egyéb kivitelezési tevékenység előtt áll, vagy már megkezdte és szeretné biztonságban érezni magát, akkor keressen bizalommal.

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. V. Gaál Ügyvédi Iroda üzemelteti, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokkal kapcsolatos tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók meg. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek tanácsnak.

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva.