A munkajoggal kapcsolatban eljárunk valamennyi ügyvédi kompetenciát igénylő ügyben és egyaránt nyújtunk szolgáltatást munkavállalók és munkáltatók részére. A cégjogi képviselet során irodavezető ügyvédünk közgazdász végzettségére és több, mint 20 éves vállalkozói és cégvezetői tapasztalatára is támaszkodva nyújtunk átlag feletti szolgáltatást.

Munkaviszonnyal kapcsolatos szerződések szerkesztése és véleményezése

Irodánk vállalja a munkaszerződések megszerkesztését, illetve szerződés tervezetek véleményezését. Szerződéseket napi szinten szerkesztünk és véleményezünk nem csak munkajogi témakörben, hanem a polgárjog minden területén. Szerződéseinket sosem minta, vagy sablon alapján készítjük, hanem minden esetben konzultációt követően egyedileg az ügy sajátosságaira figyelemmel készítjük el.

Amennyiben munkaszerződést tervez kötni, keressen bizalommal.
Munkajogviszony megszüntetésével kapcsolatos iratok elkészítése, véleményezése

A munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel, rendes felmondással, vagy azonnali hatályú felmondással történhet. Amennyiben meg szeretné szüntetni munkaszerződését, vagy munkáltatója szeretné megszüntetni önnel, akkor mindenképp javaslom, hogy keressen fel, hogy jogait tisztázzuk és tisztán lássa, milyen jogai és lehetőségei vannak a munkaviszony megszüntetése során. Ismerje meg felmondási időre és a végkielégítésre vonatkozó szabályokat. Szükség esetén a megszüntető iratot megszerkesztjük, vagy a kapott tervezetet véleményezzük.

Munkajogi tanácsadás

Munkavállalóknak és munkaadóknak is! Amennyiben Ön tisztán szeretné látni munkavállalói vagy munkáltatói jogait, akkor keressen fel bizalommal. Teljes körű tájékoztatást tudok nyújtani jogairól és kötelezettségeiről.

Szabályzatok készítése

Irodán vállalja a cége részére készítendő szabályzatok elkészítését, egyedileg az Ön vállalkozására szabva. Mi nem mintákat árulunk, teljes kész szabályzatokat készítünk, hogy Önnek ne legyen ezzel gondja. Önnek már csak betartani kell.

De a fentieken túl bármilyen egyéb szabályzat készítésében rendelkezésére állunk

Munkajogi peres eljárásban való jogi képviseletet

PERES KÉPVISELETET EGYARÁNT VÁLLALUNK MUNKAADÓKNAK ÉS MUNKAVÁLLALÓKNAK IS!

Munkajogi jogvita? Jogellenesen megszüntetett jogviszony? Kártérítés?

Irodánk vállalja peres képviseletét a munkajogi jogvitákban. Ha pert indítana, vagy ön ellen pert indítottak, vagy szeretne peren kívül megegyezni, akkor keressen bizalommal!

HA MUNKAÜGYI GONDJAI VITÁI VANNAK, KERESSE FEL ÜGYVÉDI IRODÁNKAT MIHAMARABB!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

INGATLANJOG

TÁRSASHÁZJOG

ÖRÖKLÉSJOG

CÉGALAPÍTÁS

KÁRTÉRÍTÉS

VÉGREHAJTÁS

CSALÁDJOG