SZAKTERÜLETEINK

INGATLANJog

Ügyvédi irodánk jogi felkészültségén túl több mint 20 éves ingatlanszakértői tapasztalattal és gyakorlattal foglalkozik ingatlanokkal kapcsolatos jogi ügyekkel. E tevékenységünkben egyaránt benne foglaltatik az ingatlanok tulajdonjogának, vagy bármely más jogának megszerzésétől kezdődően egészen a tulajdon/jog megszűnéséig megjelenő bármely jogi feladat megoldása, legyen az akár használati megállapodás, építés, ráépítés, haszonélvezet alapítás, szomszédvita, közös tulajdoni vita, vagy bármely egyéb más jogvita. Nézze meg ingatlanokkal kapcsolatban miben és hogyan tudunk segíteni önnek.

Társasházjog

Ügyvédi irodánk jogi felkészültségén túl több, mint 20 éves ingatlan és társasház kezelői tapasztalattal és gyakorlattal foglalkozik társasházakkal kapcsolatos jogi ügyekkel. Jogi szolgáltatásunkat egyaránt nyújtjuk a társasházak, a közös képviselők, a tulajdonostársak, valamint intézőbizottságok és számvizsgáló bizottságok részére is. Szolgáltatásunk során több évtizedes közös képviselői és társasház kezelői tapasztalatunkat felhasználva nyújtunk az elméleti jogot gyakorlattal kombinált komplex szolgáltatást.

” Nem a tanácsadás drága, hanem amit megspórolhattunk volna, ha szakszerű tanácsot kapunk…”
dr. Gaál Péter
CSALÁDJOG
Gyerekelhelyezés

Szeretné, ha gyermeke Önnél kerülne elhelyezésre? Kizárólagos szülői felügyeletet akar? Vagy pont ellenkezőleg? Szeretné, ha szülőtársa is kivenné a részét a gyermeknevelésből? Segítünk!

VÁLÁS

Úgy érzi véglegesen és helyrehozhatatlanul megromlott házassága? Fel szeretné bontani! Mi segítünk benne! Szakszerű perképviselet a válóper folyamán! Bízza ránk magát!

VAgyonmegosztás

A házastársak a vagyonközösségüket a házasság előtt, vagy akár a házasság fennállása alatt is rendezheti egymással. De ha az életközösség meg szűnt, akkor is tudunk segíteni a vagyon jogszerű…

öRÖKLÉSJOG

Ügyvédi irodánk jogi segítséget nyújt azok számára, akik haláluk esetére már előre szeretnék rendezni hagyatékuk sorsát, az örökösök későbbi vitájának megelőzésére. Tanácsadásunk alapján segítünk a végrendelet, életjáradéki-, tartási-, vagy öröklési szerződés elkészítésében. Irodánk akkor is segítségére lehet, ha önnek öröklési jogvitája van (pl. kötelesrész igénye).

végrendelethez, TARTÁSI, ÉLETJÁRADÉKI ÉS ÖRÖKLÉSI SZERZŐDÉSEK

Szeretné rendezni hagyatékát, hogy örökösei között ne legyen vita? Forduljon hozzánk bizalommal. Irodánk rendlekezésére áll szakszerű végrendeletének elkészítésében. Amennyiben végintézkedését más formában tenné meg, akkor is fordulhat hozzánk. Életjáradéki, tartási és öröklési szerződések kötésében is rendelkezésére állunk. Szerződéskötéseinket minden esetben tanácsadás előzi meg, hogy megismerje lehetőségeit és Ön tényleg olyan szerződést köthessen, amelyik legjobban képviseli érdekeit és akaratát.

CÉGALAPÍTÁS

Rövid határidővel vállaljuk cégek alapítását (bt., kkt., kft., rt.) Az új vállalkozókat a cégalapítás előtt tanácsadással is segítjük, hogy milyen vállalkozási formát válasszon. Keressen minket bizalommal!

CÉG JOGI KÉPVISELETE

Ügyvédi irodánk segítséget nyújt vállalkozások részére a jogi feladatok ellátására már egészen a cégalapítástól. A vállalkozókat folyamatos tanácsadással is segítjük, hogy jogszerűen tudjanak üzemelni.

ADATVÉDELEM

Teljes körű adatvédelmi audit vizsgálat és GDPR tanácsadás kis,-közép,- és nagyvállalkozásoknak. Adatvédelmi szabályzatok és tájékoztatók készítése, képviselet hatósági és peres eljárásban. Magánszemélyek képviseletét is vállaljuk…

RÓLUNK

Kedves Olvasó, leendő vagy már meglévő Ügyfelem!

Dr. Gaál Péter LL.M. vagyok, ügyvéd, adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, közgazdász, magasépítő technikus, EUFIM (Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítés) ingatlan szakértő. Engedje meg, hogy irodavezető ügyvédként pár sorban bemutassam Önnek ügyvédi irodánkat. Irodánk a polgárjog területére szakosodott, magas ingatlanszakmai múltamnak köszönhetően elsődlegesen az ingatlanjogi, társasházjog, családjogi és öröklésjogi szakterületre, figyelemmel arra is, hogy a család legnagyobb vagyontárgya általában az ingatlana, így a családjogi és öröklésjogi viták központjába is gyakran az ingatlan kerül. Irodánk ezen kívül polgárjogi és munkajogi területen vállal peres képviseletet is, vagy akár közbenjárást hatósági eljárások során. Irodánk cégek alapítását is végzi és akár teljes jogi hátteret is biztosít a vállalkozások számára, ide értve a mai időben annyira „rettegett” adatkezelési feladatokat is, melynek szintén szakértője vagyok. Ügyfeleinket magasan képzett csapattal szolgáljuk ki a tőlünk telő legmagasabb színvonalon. Egyetlen ügyet sem tucatügyként kezelünk, hiszen minden ügy egyedi és az ördög a részletekben rejlik. Remélem Ön is elégedett ügyfeleim táborához csatlakozik. Jogi ügyeivel keressen bizalommal.

Tisztelettel:

Dr. V. Gaál Ügyvédi Iroda

Dr. Gaál Péter Irodavezető ügyvéd

Kamarai neve: dr. V. Gaál Péter

+
elégedett ügyfél
%
felkészültség
%
egyéni segítségnyújtás

Jogi tanácsadásra, vagy szolgáltatásra van szükségem

ELÉRHETŐSÉGEINK

1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. A. Fsz. 38

+36 1 347 30 88

E-mail:

drvgaal.hu

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. V. Gaál Ügyvédi Iroda üzemelteti, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amely az ügyféljogokkal kapcsolatos tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján találhatók meg. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek tanácsnak.

Copyright © 2023 | Minden jog fenntartva.

készítette.